Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Balti paste
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 40 g fresh ginger, peeled
- 20 g garlic cloves
- 320 g fresh coriander (approx. 5 bunches), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)
- 160 g brown onion, cut into halves
- 60 g olive oil (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 20 g ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 120 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp raw sugar
- 2 tsp garam masala (see Tips)
- 120 g water
Balti coconut fish curry
- 1500 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 250 g green beans, trimmed
- 800 g coconut milk
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1588.9 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 454.6 mg
Alternatieve recepten
Coconut lamb curry
2h
Goan prawn curry
25 menit
Prawn and chicken laksa
40 Min
Beef madras
1 Std. 30 Min
Chicken tikka masala
1j 10 menit
Rogan josh
1h 35min
Coconut fish curry
1j 10 menit
Baked masala fish
1j 15 menit
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai green chicken curry
30 menit
Thai red chicken curry
30 menit