Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Balti paste
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 40 g fresh ginger, peeled
- 20 g garlic cloves
- 320 g fresh coriander (approx. 5 bunches), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)
- 160 g brown onion, cut into halves
- 60 g olive oil (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 20 g ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 120 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp raw sugar
- 2 tsp garam masala (see Tips)
- 120 g water
Balti coconut fish curry
- 1500 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 250 g green beans, trimmed
- 800 g coconut milk
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1588.9 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 454.6 mg
Alternatieve recepten
Chicken korma
45min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Bengali fish cakes
1h 20min
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Pork vindaloo
2u. 20min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Rogan josh
1h 35min
Goan prawn curry
25min
Bhuna gosht
1h 20min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Lamb saag
1h 30min