
Apparaten en Accessoires
Bengali fish cakes
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 20min
12 portions
Ingrediënten
-
bread cut into pieces (see Tips)1 slice
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)350 g
-
olive oil plus extra for frying1 tsp
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded2 - 3
-
brown onion80 g
-
fresh coriander leaves and stalks, cut into thirds12 sprigs
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala (see Tips)2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons cut into wedges for serving
Voeding per 1 portion
Calorieën
126.4 kcal /
531.1 kJ
Eiwitten
7.9 g
Vetten
7.1 g
Koolhydraten
6.6 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
1.3 g
Natrium
226.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland