Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 slice bread, cut into pieces (see Tips)
- 500 g water
- 350 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 350 g skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 tsp olive oil, plus extra for frying
- 2 - 3 fresh long green chillies, trimmed, cut into halves and deseeded
- 80 g brown onion
- 12 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, cut into thirds
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tsp ginger paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground coriander
- 2 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemons, cut into wedges for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 531.1 kJ / 126.4 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 226.9 mg
Alternatieve recepten
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Thai-style fish cakes
30min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Sambhar
1h 30min
Balti coconut fish curry
50min
Koththu roti
1h 5min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Goan prawn curry
25min
Coconut fish curry
1h 10min