Apparaten en Accessoires
Seekh kebabs
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
10 portions
Ingrediënten
-
water for soaking
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds3 tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots cleaned (see Tips)10 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
fresh green chillies deseeded, trimmed and cut into halves2
-
lamb mince500 g
-
egg white1
-
chickpea (besan) flour50 g
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
salt2 tsp
-
olive oil for brushing
-
natural yoghurt to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
523.7 mg
Eiwitten
13.1 g
Calorieën
604.5 kJ /
143.9 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
4.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chicken tikka masala with saffron rice
4u. 40min
Sambhar
1u. 30min
Fresh coconut chutney
10min
Murgh makhani (Butter chicken)
1u. 15min
Beef madras
1u. 30min
Chicken tikka masala
1u. 10min
Vada
2u. 35min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Rogan josh
1u. 35min
Chicken 65 and green chutney
1u. 5min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Roti
2u.