Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cabbage rolls
- 10 savoy cabbage leaves, large
- 200 g long grain rice
- 1000 g water
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces (1-2 cm)
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g butter
- 250 g chicken breast fillet, cut into pieces (3-4 cm)
- 200 g pork mince
- 2 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tomato sauce
- 100 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 30 g butter
- 800 g canned tomatoes
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 tsp cornflour
- ½ tsp raw sugar
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1246.3 kJ / 297.9 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 712.2 mg
Alternatieve recepten
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Sauerkraut soup
50min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Veal pizzaiola
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Goulash soup
2h 35 min
Beef "Burgundy"
40min
Mini French apple cakes
1h 35 min