Compatibele versies
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ orange, thin peelings of skin and juice
- ½ lemon, thin peelings of skin and juice
- 55 g olive oil
- 1 garlic clove
- 3 sprigs thyme, leaves only
- 500 g rabbit meat, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 shallots, halved
- 100 g white wine, dry
- 50 g water
- 70 g pitted black olives
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1400 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 22.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Creamy turkey stew (TM6)
3j 50 menit
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Broccoli and Stilton Soup
30 dk
Danish Split Pea Soup
1sa
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Borscht
50min
Cucumber Soup
25 dk