Compatibele versies
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ orange, thin peelings of skin and juice
- ½ lemon, thin peelings of skin and juice
- 55 g olive oil
- 1 garlic clove
- 3 sprigs thyme, leaves only
- 500 g rabbit meat, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 shallots, halved
- 100 g white wine, dry
- 50 g water
- 70 g pitted black olives
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1400 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 22.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Courgette Omelette
40 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Cream of red pepper and ginger soup
50 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Rabbit stew
1 Std.
Borscht
50 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min