Compatibele versies
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ orange, thin peelings of skin and juice
- ½ lemon, thin peelings of skin and juice
- 55 g olive oil
- 1 garlic clove
- 3 sprigs thyme, leaves only
- 500 g rabbit meat, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 shallots, halved
- 100 g white wine, dry
- 50 g water
- 70 g pitted black olives
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1400 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 22.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20 min
Veal Pilaf
1h 25 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Ukrainian borscht
35p
Borscht
50 Min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25 min
Russian salad
1h 15min
Vegetable and Almond Soup
45p
Avocado and Basil Dressing
10 dk