Compatibele versies
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 1100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp fine sea salt
- 500 g quick polenta
- 15 g unsalted butter, diced
- 200 g Gorgonzola, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 194 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30p
Fennel Risotto
35p
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Tuna mousse
10 dk
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Roast Carrot Butter
1 Std.
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Orange curry dressing
10 dk
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min