Compatibele versies
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 1100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp fine sea salt
- 500 g quick polenta
- 15 g unsalted butter, diced
- 200 g Gorgonzola, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 194 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette Omelette
40 dk
Pissaladière
1sa 30 dk
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 Std. 30 Min
Spinach and Cheese Soufflés
35 dk
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min