Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
170
g salted butter, soft, plus extra for greasing
of 170 g margarine, plus extra for greasing - 120 g caster sugar
- 3 large eggs
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, finely grated zest and 10 g juice
- 40 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 120 g polenta
- 80 g pine nuts, plus extra for sprinkling
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Carrot and Apple Cake
1h 30min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50min
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45min
Date and Orange Jam
40min
Savoury Flapjacks
40min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4h 30min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Camille Carrot and Almond Cakes
1h 35min
Pear and Walnut Cake
1h 35min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 Std. 35 Min
Aubergine and Almond Dip
20min