
Apparaten en Accessoires
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
brandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
463 kcal /
1943 kJ
Eiwitten
21.3 g
Vetten
24.5 g
Koolhydraten
38.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Dining in with Friends
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland