![Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26693ADF-6D6F-4F44-B388-3F50FC1E0C88/Derivates/A7D1E854-60C0-424D-BF26-6597B9282C83.jpg)
Compatibele versies
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batter
- 200 g buckwheat flour
- 300 g milk
- 1 medium egg
- 250 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 40 g salted butter
Filling
- 20 g unsalted butter
- 3 dessert apple, peeled, cored, cut in 8 pieces
- 12 scallops
-
15
g brandy
of 15 g Calvados - 150 g double cream
- 85 g smoked pork sausage, cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1943 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 24.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Buckwheat Crêpes
30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48sa
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Pea Gazpacho
4hod. 15min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1hod. 45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Houmous
13 godz. 30 min
Tabbouleh
2h 15min