![Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C5A0B453-DE10-44C8-8628-7D605D373A29/Derivates/19B19CB1-3E2E-45C7-BDE1-E333F485028C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 20 g fresh dill leaves
- 120 g coarse sea salt
- 80 g caster sugar
- 15 g vodka
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 1 salmon fillet, fresh, boneless, skin on (approx. 300 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 bunch fresh dill leaves (approx. 5 g)
Buckwheat Blinis
- 100 g buckwheat flour
- 150 g water
- 1 tsp baking powder
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g salted butter, for cooking
Garnish
- 35 g olive oil
- 15 g lemon juice
- 15 g white balsamic vinegar
- 10 g honey
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g rocket salad
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3831 kJ / 902 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 76.5 g
- Vetten
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise Sauce
20 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Beurre Blanc
20 Min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Emmental Gougères
50 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min