Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g onions, quartered
- 1 Tbsp olive oil
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp sugar
- 2 Tbsp red pepper pesto
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g roasted red peppers, preserved
- 200 g vegetable stock
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 67 kJ / 16 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Parsnip Soup
30 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Porcini Mushroom Risotto
35 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Creamy Pepper Soup
20min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Lemon Posset
2h 40min