![Roasted Red Pepper Shots Roasted Red Pepper Shots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57E5E53D-7E2B-4AC6-B209-3D30B1311994/Derivates/4E374925-8AF8-4A1D-A4E0-E95953A63926.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g onions, quartered
- 1 Tbsp olive oil
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp sugar
- 2 Tbsp red pepper pesto
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g roasted red peppers, preserved
- 200 g vegetable stock
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 67 kJ / 16 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Cabbage
1 Std.
Hot Artichoke Dip
30 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Pineapple Parcels
1 Std.
Creamy tomato soup
30 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 Std. 45 Min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min
Blackberry Vodka Daiquiri
10 Min