Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 shallot, halved
- 20 g olive oil
- 3 tomatoes, skinned, quartered (approx. 200 g)
- 500 g tomato juice
- 30 g lime juice
- 25 g vodka
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp celery salt
- 4 dashes Tabasco® sauce, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 274 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Asparagus and Mango Salad
35min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Apple Punch
30 Min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 Std. 5 Min
Mexican Chicken Soup
40min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Gluten Free Cheese Choux
1 Std.
Moroccan Lamb with Couscous
50 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min