Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g red peppers, thinly sliced then cut in pieces (3 cm)
- 70 g celery stalk, thinly sliced
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 900 g water
-
350
g fresh edamame beans
of 350 g frozen edamame beans, defrosted - 70 g dried pasta (e.g. amori or macaroni)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Vegetarian Chilli
1ωρ. 5 λεπτ.
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Quinoa Broth
35 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min