Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g red peppers, thinly sliced then cut in pieces (3 cm)
- 70 g celery stalk, thinly sliced
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 900 g water
-
350
g fresh edamame beans
of 350 g frozen edamame beans, defrosted - 70 g dried pasta (e.g. amori or macaroni)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Vegetable Stroganoff
30 min
Quinoa Broth
35 min
Tofu stew
30 min
Chick Pea Curry
35 min