Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g red peppers, thinly sliced then cut in pieces (3 cm)
- 70 g celery stalk, thinly sliced
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 900 g water
-
350
g fresh edamame beans
of 350 g frozen edamame beans, defrosted - 70 g dried pasta (e.g. amori or macaroni)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Tofu stew
30 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Minestrone
45 Min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Indian vegetable curry
50min
Tofu stew
30 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Moroccan Bean Soup
45 Min
Quinoa and Lettuce Salad
30 Min