Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g water
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g dried green lentils
- 100 g rice (e.g. Carolina) (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp tomato purée (optioneel)
- 15 g vinegar
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Red Lentil Soup
40 мин.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Yellow coloured eggs
Geen beoordelingen
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Lemon Orzo
40 мин.
Spring Garden Minestrone Soup
50 мин.
Lentil and spinach soup
50 мин.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 мин.
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Bulgur Wheat
35 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.