Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g water
- 300 g dried green lentils
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 150 g long grain rice
- ½ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
- 620 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
-
100
g goat's milk yoghurt
of 100 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Spinach Fatayers
2h
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Slow-cooked Haricot Beans
14h 40min
Red Lentil Soup
40 min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 Std. 25 Min
Greek Lentils and Rice
40 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min