Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 100 g dried Puy lentils
- 200 g quinoa
- 200 g cucumber, cut in pieces
- 500 g tomatoes, quartered
- 10 g fresh coriander, stalks included
- 15 g fresh parsley leaves
- 15 g fresh mint leaves
- 75 g extra virgin olive oil
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp sumac
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1926 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Porridge with Almond Milk and Chia Seeds
20 Min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40 dk
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Guacamole
5 Min
Colourful Quinoa Salad
40 dk
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Quinoa and Lettuce Salad
30 Min
Brown Rice Salad with Trout
35 dk
Cooked Quinoa
15 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min