Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g coconut oil
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 350 g kale, cut in bite-sized pieces, tough stems removed
- 240 g coconut milk
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 541 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 11.7 g
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Brown Rice Salad with Trout
35 menit
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 menit
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1j 15 menit
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min