![Tuna and Olive Empanaditas Tuna and Olive Empanaditas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ABDD35FD-B62A-4AB0-954C-0C73049FC4AF/Derivates/8D40C5D0-8FD7-4AC4-91DD-5E5D7D0993A3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 eggs
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut in halves
- 100 g red peppers, deseeded and cut in eighths
- 80 g green peppers, deseeded and cut in eighths
- 200 g tinned chopped tomatoes, drained
- 80 g Kalamata olives, pitted, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g tinned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Argentinian Chicken Empanadas
3 Std. 40 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 Std. 30 Min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 Min
Coconut Cake
1 Std. 20 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50 Min
Coconut Pie
1 Std. 35 Min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.