Tuna and Olive Empanaditas

Tuna and Olive Empanaditas

4.5 24 beoordelingen
Voorbereiding 35min
Totaal 4u. 5min
30 pieces

Ingrediënten

  • water
    500 g
  • medium eggs in shell
    2
Tuna filling
  • lemon zest no white pith (5 x 1 cm)
    2 pieces
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    50 g
  • brown onion cut in halves
    150 g
  • red peppers deseeded and cut in eighths
    100 g
  • green peppers deseeded and cut in eighths
    80 g
  • tinned chopped tomatoes drained
    200 g
  • Kalamata olives, pitted sliced
    80 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • tinned tuna in oil drained
    185 g
Pastry
  • olive oil
    90 g
  • water
    100 g
  • dry white wine
    40 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • self-raising flour
    350 g
  • egg lightly beaten for brushing
    1

Voeding per 1 piece

Calorieën 114 kcal / 477 kJ
Eiwitten 3.8 g
Vetten 6.7 g
Koolhydraten 9.2 g
Vezels 0.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...