Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 medium eggs, in shell
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut in halves
- 100 g red peppers, deseeded and cut in eighths
- 80 g green peppers, deseeded and cut in eighths
- 200 g tinned chopped tomatoes, drained
- 80 g Kalamata olives, pitted, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g tinned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Ham Balls
35 menit
Seafood Korma
40min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Spinach Fatayers
2h
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Salt Cod Fritters
45min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25 min
Monkfish and prawn soup
1h
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40min