Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 400 g plain flour
- 180 g unsalted butter, cold, diced
- 70 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
Filling
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper, cut in pieces
- 1 yellow pepper, cut in pieces
- 500 g red onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 pinch saffron threads
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
-
5 - 8
fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
of 300 g tinned sardines, in oil, drained - 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1473 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 320 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2h 30min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1 godz. 25 min
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Seafood Pizza
2h 45min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Coconut and Pistachio Delight
1h 5min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4 godz. 30 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min