Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 400 g plain flour
- 180 g unsalted butter, cold, diced
- 70 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
Filling
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper, cut in pieces
- 1 yellow pepper, cut in pieces
- 500 g red onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 pinch saffron threads
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
-
5 - 8
fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
of 300 g tinned sardines, in oil, drained - 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1473 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 320 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and Miso Noodle Soup
20 λεπτ.
Bundt Cake
1ωρ.
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Watercress Cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Hot and Sour Prawn Soup
15 λεπτ.
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 λεπτ.
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1ωρ.
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Puri
35min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1ωρ.
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2 Std. 20 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min