Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g strong white bread flour
- 1 tsp sugar
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 350 g water
- 1 tsp salt
- 30 cherry tomatoes, halved
- 2 Tbsp fresh rosemary, chopped
- 1 tsp coarse sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 716 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Flatbreads
20 Min
Bagels
1h 20min
Focaccia
3h
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Five-seed bread
1h 50min
Baguettes
3h 45min
Rustic Bread
2h
Mini Oregano Focaccias
3u. 40min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1h 50min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Pitta Bread
2h