Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge<br>
- 250 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 250 g caster sugar
- 4 large eggs
- 250 g self-raising flour
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 40 g milk
Icing
- 200 g unsalted butter, soft
- 400 g icing sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
-
100
g strawberry jam (see tip)
of raspberry jam (see tip)
Decoration
- 250 g fondant icing, green
- 500 g fondant icing, white
- 125 g fondant icing, black
- icing sugar, for dusting
- water, for brushing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2386.1 kJ / 570.3 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 272.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Guinness® Bread
1h 45min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50 min.
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Watermelon Ice Lollies
12h 10min
Elderflower Basil Gin Fizz
10min
Brownies
50min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8 godz. 30 min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50 min.
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5 Std. 50 Min
Chocolate Batik Cookies
45min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 godz. 50 min