Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puff Pastry
- 100 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g water, ice cold
- ¼ tsp fine sea salt
Tarte Tatin
- 680 g round shallots, unpeeled
- water, boiling, for soaking
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp olive oil
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 2 Tbsp honey
- ½ tsp fine sea salt
- 2 sprigs fresh thyme leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1842 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Natrium
- 380 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Root Vegetable Gratin
1sa
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Pear Frangipane
1h 30min
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Roquefort Sauce
20min
Crab Tart
2sa 30 dk
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5hod. 20min