
Apparaten en Accessoires
Shallot Tarte Tatin
Voorbereiding 40min
Totaal 2u.
4 slices
Ingrediënten
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
water ice cold40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Tarte Tatin
-
round shallots unpeeled680 g
-
water boiling, for soaking
-
unsalted butter2 Tbsp
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
honey2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh thyme leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
ground black pepper2 pinches
Voeding per 1 slice
Calorieën
443 kcal /
1842 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
31 g
Koolhydraten
33 g
Verzadigd vet
18 g
Natrium
380 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland