Compatibele versies
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Amaretti Biscuit
- 1 egg white, from large egg
- 80 g caster sugar
- 120 g ground almonds
- ½ tsp almond extract
Peach Filling
- 5 peaches, large, firm, 1 peeled, pitted and quartered
- unsalted butter, for greasing
- 30 - 40 g flaked almonds, to taste
Zabaglione
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g sugar
- 5 saffron threads
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2610 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28.9 g
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan
40 dk
Sticky Toffee Puddings
1sa
Chocolate Fondants
40 dk
Classic Zabaglione
15 Min
Coffee Semifreddo
6 godz. 30 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Peach Pavlova
5 Std. 30 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Classic Swiss Fondue
15 Min