Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 225 g plain flour, plus extra for dusting
- 120 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp water
Filling
- 30 g milk
- 1 pinch saffron threads
- 150 g double cream
- 1 medium egg
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh crab meat, mix of white and brown
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1988 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 413 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Mustard-dill sauce
2h 15 min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Eggnog Ice Cream
10h 50 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25 min
Limoncello Tarts
3h 15min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Fish Stew
45min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 Std. 10 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Steak au Poivre
20min