Compatibele versies
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut Streusel
- 50 g plain flour
- 30 g unsalted butter, cold, diced
- 5 g ground cinnamon
- 30 g Demerara sugar
- 30 g flaked coconut
Pineapple in Chilli Syrup
- 1 fresh pineapple (approx. 2 kg)
- 1 fresh red chilli, halved lengthways
- 400 g sugar
- 380 g dark rum
- 850 g water
- 1 Tbsp cornflour
- ice cream, for serving (see tip)
- fresh mint leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2905 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Kimchi
51h
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Classic Zabaglione
15 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Chelsea Buns
1 Std. 30 Min
Rhubarb Ice Cream
36u. 25min
Butternut Squash Masala Dosa
11 godz. 30 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Sourdough-style Loaf
122sa 45 dk
Lemon Tart
4 Std. 30 Min