Compatibele versies
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut Streusel
- 50 g plain flour
- 30 g unsalted butter, cold, diced
- 5 g ground cinnamon
- 30 g Demerara sugar
- 30 g flaked coconut
Pineapple in Chilli Syrup
- 1 fresh pineapple (approx. 2 kg)
- 1 fresh red chilli, halved lengthways
- 400 g sugar
- 380 g dark rum
- 850 g water
- 1 Tbsp cornflour
- ice cream, for serving (see tip)
- fresh mint leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2905 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Béchamel Sauce
15min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Lemon Curd
20min
Sumac and Quinoa Lavosh
2 Std.
Caesar Salad Dressing
5 Min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 Min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 godz.
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min
Chunky Coleslaw
5 Min