Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 135 g each)
- fine sea salt
- 2 sprigs fresh parsley
-
2
sprigs fresh dill
of 2 sprigs fresh thyme - 2 pieces lemon zest
- 2 Tbsp olive oil
- 1800 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1689 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 248 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Chicken stock paste
45min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Plain Yogurt in Varoma
12óra
Masala Hake at 55°C
55min
Plain Yoghurt in Varoma
12óra
Vegetable stock paste
45min
Sous-Vide Salmon
1h