Compatibele versies
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish and Marinade
- 50 g roasted peanuts, salted
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (approx. 3 cm)
-
4
fresh makrut lime leaves (see tip)
of 5 g grated lime zest (see tip) - 50 g coconut cream
-
40
g Thai red curry paste
of 40 g Thai yellow curry paste -
4
red snapper fillets, skin on (200-250 g each)
of 4 cod fillets, skin on (200-250 g each)
Salad
- 15 g lime juice
- 1 tsp salt
- 40 g agave syrup
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 1 cm slices)
- 100 g cucumber, sliced (approx. 3 mm)
- 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped
- 1 - 2 fresh chillies, thinly sliced (3 mm) (optional)
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 10 g fresh lemon grass, white part only, thinly sliced (approx. 2 mm)
Garnish
- 1 lime, cut in wedges
- 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped
- 1 fresh chilli, thinly sliced (2 mm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1754 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 763 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Nyonya Fish Maw Soup
1sa 10 dk
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Thai Fishcakes
1sa 10 dk
Curry Fish
35 min
Thai Green Curry Chicken
30 min
Seafood Laksa
25 min
Tamarind Pork Curry
35 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min