Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp peanut oil
- 1000 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
- 5 g coriander seeds
- 5 g cumin seeds
- 5 g dried fennel seeds
- 10 g fine sea salt
- 5 g black peppercorns
- 240 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 2 fresh lemon grass, white part only, cut in pieces
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g fresh galangal, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 fresh red chillies, halved, deseeded
- 50 g water
- 800 g coconut cream
- 1 Tbsp tamarind paste
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3676.6 kJ / 878.7 kcal
- Eiwitten
- 62.4 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 57.5 g
- Verzadigd vet
- 43.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1243.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Curry Chicken
55 min
Thai Green Curry Chicken
30min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Beef rendang
6 Std. 20 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40 min
Beef Korma
2h 25min
Keralan Fish Curry
30min
Beef madras
1h 30min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min