Apparaten en Accessoires
Thai Fishcakes
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 10min
9 pieces
Ingrediënten
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
229 kJ /
55 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
2.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thai Kitchen
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Keralan Fish Curry
30 Min
Thai green curry paste
10 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Prawn Curry
30 Min
Chicken Saag
50 Min