Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 6 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, cut in pieces, to taste
- 1 tsp sugar
- 2 Tbsp lime juice
- 2 Tbsp fish sauce
- 100 g liquid fish stock
- 1 sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g rice wine
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Sambal Belacan
10 menit
Stir-fried Vegetables
10 menit
Curry Fish
35 menit
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Nasi Lemak
45min
Steamed Fish
30min
Chilli Stuffed Fish
1h
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min