Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 60 g fresh green chillies, cut in pieces, plus extra for garnishing (optioneel)
- 2 garlic cloves
- 30 g shallot
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- ½ tsp ground black pepper
- 2 limes, juice and zest
- 30 g olive oil
- 20 g soy sauce
- 350 g coconut milk
- 20 g brown sugar
- 1500 g fresh mussels
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1729.2 kJ / 413.3 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 911 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2sa 45 dk
Hot Crab Dip
35 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2sa 15 dk
Seafood Stew with Rice
30 min
Thai Green Curry Chicken
30 min
Prawn Curry
30 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min