Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 85 g olive oil
-
½
tsp ground cayenne pepper, adjust to taste
of ½ tsp dried chilli flakes, adjust to taste - 1000 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 200 g chopped tomatoes, canned or fresh
- 100 g dry white wine
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Prawn Saganaki
35 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Squid with Ginger and Soy
40 min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 Std. 5 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Geen beoordelingen
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Fish soup
40 min