Apparaten en Accessoires
Orange Chiffon Cake
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 15min
8 slices
Ingrediënten
Sponge Cake
-
orange thin peelings of skin, juice and pulp1
-
medium eggs4
-
salt¼ tsp
-
sugar40 g
-
cornflourplain flour30 g
-
cornflour20 g
-
baking powder5 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vegetable oilsunflower oil25 g
Orange Curd
-
medium egg1
-
unsalted butter diced50 g
-
sugar40 g
Assembly
-
icing sugar (optional)1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
161 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
780 kJ /
187 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
18 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go Green, Feel Good
71 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1u.
Orange Sponge Cake
1u.
Yoghurt Cake
1u.
Bread Pudding with Red Berries
55min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1u. 30min
Apple Cake
1u.
Marble Cake
2u. 10min
Honey Butter Biscuits
35min
Apple Crumble Cake
1u. 10min
Cheesecake Brownies
1u. 55min
Lemon Drizzle Cake
1u. 30min
Milk Chocolate and Banana Cake
3u. 35min