Apparaten en Accessoires
Mango Cheesecakes
Voorbereiding 30min
Totaal 4u.
8 portions
Ingrediënten
Crumb Base
-
butter room temperature10 g
-
digestive biscuits20 g
-
nuts (e.g. hazelnuts, walnuts, pistachios, almonds)10 g
-
brown sugar10 g
Filling
-
cream cheese150 g
-
cream min. 30% fat25 g
-
caster sugar30 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
salt1 pinch
-
egg1
-
water400 g
Topping
-
fresh mango flesh60 g
-
sugar40 g
-
lime juice (approx. 3 limes)30 g
-
unsalted butter diced50 g
-
egg1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
897 kJ /
214 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
15 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nester TM7
30 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Plum brioche buns
2 Std. 30 Min
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 Std. 55 Min
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 Min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 Std. 25 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min