Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g walnut halves
- 250 g Demerara sugar
- 1070 g water
- 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 1 tsp lemon juice (see tip)
- 50 g vinegar
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 355 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Caramel Parfait
7 godz.
Browned Shallots (350 g)
25 menit
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Peanut Brittle
1 Std. 30 Min
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Browned Onions (200 g)
25 menit
Peanut Brittle
1 Std. 30 Min
Caramel Toffees
2 Std.
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Caramelised Onions (200 g)
40min