Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond and Macadamia Base
- 40 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 120 g blanched almonds
- 120 g macadamia nuts
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp maple syrup
- 40 g desiccated coconut
Cheesecake
- 5 gelatine leaves
- water, for soaking
- 120 g coconut sugar
-
260
g ripe mango, flesh only, cut in pieces
of frozen mango pieces, defrosted - 500 g cream cheese
- 300 g whipping cream
Mango Coulis
- 20 g coconut sugar
-
200
g ripe mango, flesh only, cut in pieces, plus extra finely sliced for garnishing
of frozen mango pieces, defrosted, plus extra finely sliced for garnishing - 1 Tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2006.7 kJ / 479.6 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 183.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 Std.
Ombre Cake
2h 10 min
Rich Lemon Ice Cream
12h 10min
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3 godz. 5 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 Std. 40 Min
Tropical Fruit Orange Cake
2 Std. 40 Min
Raspberry and Lime Mousse
5 menit
Strawberry and Pear Terrine
9 Std. 30 Min
Peach and Plum Fruit Cobbler
1j
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min