Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- butter, for greasing
- 60 g caster sugar
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp cream of tartar
- 40 g cornflour
- 20 g plain flour
- 2 eggs, room temperature and separated
- ½ tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp water, hot
Berry coulis
- 300 g frozen raspberries
- 120 g caster sugar
- 30 g lemon juice
Berry cream
- 8 titanium strength gelatine leaves
- water, cold, for soaking
- 600 g pouring (whipping) cream
- 300 g strawberries, hulled and cut into halves lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 876.3 kJ / 208.6 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 47.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
45min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Apple cake
1h
Chocolate chip muffins
40min
Lemon cake
2h
Lemon curd easter biscuits
1h 30min
Pinwheel biscuits
26sa 40 dk
Soft butter rolls
1h 50min
Strawberry jelly slice
2h 40min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Lemon meringue pie
3h
Buttermilk scones
35min