Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 130 g water
- 1 tbsp gelatine powder
- 500 g full cream milk
- 100 g caster sugar
- 50 g cornflour
- 2 tsp natural vanilla extract
Dough
- 50 g canola oil, plus extra for greasing
- 2 tbsp breadcrumbs
- 130 g smooth ricotta cheese, well drained
- 50 g full cream milk
- 1 egg
- 300 g plain flour
- 2 ½ tsp baking powder
- ¼ tsp salt
- 150 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 30 g apricot jam
- 200 g flaked almonds
- 200 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2156.8 kJ / 513.5 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 450.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon meringue pie
3 Std.
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Lemon cake
2 Std.
Chocolate pudding
6 Std. 30 Min
Layered Jaffa® slice
2 Std. 30 Min
Custard
10min
Chocolate custard mille feuille
8 Std. 15 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Lemon or lime butter
15min
Vanilla slice
26h 5min
Chocolate fondant cake
40 min