![Apricot apple pie Apricot apple pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/087BA9BD-E50D-470A-BA3B-F01ADC9F47DD/Derivates/D379D207-F927-422B-9371-54C1FE65DDD7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricot filling
- 700 g water
- 4 Granny Smith apples, peeled, cored and cut into pieces (3 cm)
- 800 g apricots, stone removed and flesh cut into thin wedges
- 1 tbsp brown sugar (see Tips)
- ¼ tsp mixed spice
Hazelnut pastry
- 60 g hazelnuts, skins on
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder
- 2 tbsp brown sugar (see Tips)
- 80 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs, 1 lightly beaten
- natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 815.8 kJ / 194.3 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 34.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza dough with a trio of toppings
2sa 10 dk
Banana bread
1sa 50 dk
Pumpkin soup
30 min
Apple cake
1h
Lemon cake
2sa
Mashed potatoes
40 min
Banana sesame cake
4h 20min
Pear and peach crumble
50 dk
Mango cheesecake
6u. 35min
Apple shortcake
1sa 50 dk
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Chicken and sweet corn soup
30 min