Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricot filling
- 700 g water
- 4 Granny Smith apples, peeled, cored and cut into pieces (3 cm)
- 800 g apricots, stone removed and flesh cut into thin wedges
- 1 tbsp brown sugar (see Tips)
- ¼ tsp mixed spice
Hazelnut pastry
- 60 g hazelnuts, skins on
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder
- 2 tbsp brown sugar (see Tips)
- 80 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs, 1 lightly beaten
- natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 815.8 kJ / 194.3 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 34.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini strawberry mousse flower tarts
4h 45min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Two-layer chocolate cake
3 Std. 20 Min
Lemon cake
2h
Plum sauce
55 min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Plum and raspberry cobbler
1 Std. 25 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
Apple cake
1 godz.
Spring frittata
1h 15min
Stone fruit crumble
1h 15min