Apparaten en Accessoires
Apricot apple pie
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 40min
12 portions
Ingrediënten
Apricot filling
-
water700 g
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)4
-
apricots stone removed and flesh cut into thin wedges800 g
-
brown sugar (see Tips)1 tbsp
-
mixed spice¼ tsp
Hazelnut pastry
-
hazelnuts skins on60 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
baking powder1 tsp
-
brown sugar (see Tips)2 tbsp
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm)80 g
-
eggs 1 lightly beaten2
-
natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
34.4 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
815.8 kJ /
194.3 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
22.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Soft butter rolls
1u. 50min
Chocolate custard mille feuille
8u. 15min
Bee sting cake
6u. 50min
Sultana, apple and custard pastries
2u. 40min
Lemon meringue pie
3u.
Custard
10min
Potato cakes
45min
Aussie meat pies
2u.
Apple tart
1u.
Steamed chocolate and prune puddings
1u. 30min
Basic bread
1u. 35min
Lemon sorbet
8u. 30min