Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 400 g Arborio rice
- 800 g water
- 2 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp saffron
- 3 eggs
- 100 - 150 g breadcrumbs
- 50 g prosciutto, sliced and cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g Emmental cheese, cut into cubes (1 cm) (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2643.8 kJ / 629.4 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 83.5 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1702.8 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Lamingtons
1h 10min
Apple crumble meringue slice
2 Std. 45 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Mushroom risotto
30min
Potato cakes
45min
Hash browns with chive cottage cheese
1j 15 menit
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Mushroom croustade
1h 35min
Saffron arancini
25h 25min
Milanese risotto
25 min