Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 400 g Arborio rice
- 800 g water
- 2 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp saffron
- 3 eggs
- 100 - 150 g breadcrumbs
- 50 g prosciutto, sliced and cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g Emmental cheese, cut into cubes (1 cm) (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2643.8 kJ / 629.4 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 83.5 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1702.8 mg
Alternatieve recepten
Mushroom risotto
30 Min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
The Great Aussie "bite"
8 Std. 35 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min
Potato cakes
45 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4 Std. 15 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min