Apparaten en Accessoires
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (optioneel)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
2395 kJ /
572 kcal
Vetten
41.8 g
Koolhydraten
44.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1u. 30min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2u.
Limoncello Tarts
3u. 15min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Pear and chocolate frangipane
2u.
Raspberry Dacquoise
2u.
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8u. 30min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2u. 35min
Tarte tatin
2u.
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4u.
Lemon meringue tart
2u. 30min
Persian Love Cake
1u. 15min