Apparaten en Accessoires
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (optioneel)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
2395 kJ /
572 kcal
Vetten
41.8 g
Koolhydraten
44.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4u.
Char Siu Pastries
6u. 10min
Pistachio and Almond Filo Coil
1u. 15min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Geen beoordelingen
Crème caramel
2u. 45min
Fruit Tart with Camomile Custard
2u.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6u. 15min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2u.
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3u.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min