Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 180 g water
- 60 g milk
- 20 g oil, plus extra for greasing
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 360 g plain flour
Filling and Assembly
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 2 spring onions, cut in pieces
- 80 g white cabbage leaf, cut in pieces
- 20 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 140 g pork mince
- 40 g Japanese soy sauce
- ½ tsp sugar
- 15 g oyster sauce
- 10 g sesame oil
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Pan-fried Bao Buns
1h 30min
Char Siu Pastries
6h 10min
Pork and Mushroom Broth
1h 25 min
Pumpkin Soup
35 menit
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Onion Focaccia
3h 20 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Asian-style Beef Stew
2h 30min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35min
Rice with Duck
1h 5min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min