Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 440 g plain flour, plus extra for rolling
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 220 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 70 - 100 g water
Filling
- 400 - 500 g red onions, quartered
- 30 g olive oil
- 350 - 400 g red peppers, cut in strips (5 mm)
- 350 - 400 g courgettes, cut in strips (5 mm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g raw sausages
- 1 Tbsp milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 40.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Bacon Roly-polies
1h
Biltong Scones
45min
Aussie Potato Salad
1h 30min
Chicken and bacon casserole
1h 10min
Pasta Salad with Salami
25 min
Cheeseburger Quiche
50min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min