Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g blanched almonds
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Béchamel sauce
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 1000 g whole milk
- 80 g plain flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
Assembly
- 17 dried lasagne pasta sheets, (approx. 500 g)
- water, for cooking pasta
- fine sea salt, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- 17 slices back bacon, smoked (approx. 200 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3340.2 kJ / 798.3 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 84.5 g
- Vetten
- 38.7 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Chicken Enchiladas
1h
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Chicken breasts pizzaiola
55min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min