Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 stalks fresh rosemary, leaves only
- ½ bunch fresh basil, leaves only (approx. 15 g)
- ½ bunch fresh oregano, leaves only (approx. 15 g)
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (approx. 15 g)
- 8 garlic cloves
- 2 lemons, finely grated zest and juice
- 2 tsp fine sea salt
- 3 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1500 g boneless lamb leg
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1j
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Greek Style Pork Stew
30 menit
Basque Chicken
1j 10 menit
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Beef in Stout
1h 40min
Prawn Saganaki
35 Min