Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 300 g plain flour
- 150 g unsalted butter, diced (1 cm), then frozen
- 100 g water, cold
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 12 - 15 fresh sage leaves, to taste
- 80 g cooked, peeled chestnuts
- 20 g olive oil
- 200 g onions, cut in wedges
- 400 g turkey mince, broken in pieces
- 1 pinch ground black pepper
- plain flour, for dusting
- 6 slices streaky bacon
- 340 g chipolata sausages
- 1 medium egg, beaten, for glazing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 867.4 kJ / 207.3 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 262.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porridge with Fresh Fruit
10min
Marmalade-glazed Ham
1h 50 min.
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Sous-vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2u. 20min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50 min.
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2u. 5min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 Std. 10 Min
Butter
5min