Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans

Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans

4.1 13 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 5u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • olive oil
    20 g
  • brown onions cut in wedges
    200 g
  • squid, whole, medium clean, cut in pieces (rings (2-3 cm) and tentacles)
    650 g
  • chorizo diced (1 cm), to taste
    60 - 80 g
  • carrots diced (1 cm)
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • water
    350 g
  • fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp fish stock paste, homemade
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh red chilli deseeded, thinly sliced
    ½
  • paprika to taste
    ½ - 1 tsp
  • dried bay leaf
    1
  • judion butter beans drained
    400 g
  • fresh coriander leaves for garnishing

Voeding per 1 portion

Calorieën 475 kcal / 1990 kJ
Eiwitten 44 g
Vetten 21 g
Koolhydraten 25 g
Vezels 6.9 g
Verzadigd vet 5 g
Natrium 1104 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...