Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1060 g water
- 20 g lime juice
- 500 g white fish fillets, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 tsp black peppercorns
- 2 tsp chilli powder
- 1 cinnamon stick, broken in pieces
- 4 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 2 - 4 fresh green chillies, deseeded if preferred
- 10 - 12 fresh curry leaves
- 1 Tbsp tamarind paste
- 100 g coconut cream
- 1 tsp fine sea salt
- 2 - 3 pandan leaves (see tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 896 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Thai Curry Paste
25min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 godz.
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Seafood Laksa
25min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Leftover Curry
1 godz. 10 min
Green Curry Chicken
55 min