Apparaten en Accessoires
Baingan Raita (Aubergine Raita)
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
450 g
Ingrediënten
-
plain yoghurt300 g
-
aubergines halved then sliced (1 cm)130 g
-
vegetable oil35 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 g
Natrium
124.6 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
243.2 kJ /
58.1 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
2.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Dal Makhani
9u. 30min
Chickpea Sundal
6u. 45min
Spicy Potatoes
1u.
Spring Greens Soup with Beans
35min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Sesame Seed and Tomato Chutney
1u. 10min
Dhokla
30min
Kachumber (Onion, Tomato and Cucumber Salad)
5min
Tarka Dal
9u. 5min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1u. 10min
Aloo Beetroot Tikki
1u.
Chana Masala
45min