Apparaten en Accessoires
Baingan Raita (Aubergine Raita)
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
450 g
Ingrediënten
-
plain yoghurt300 g
-
aubergines halved then sliced (1 cm)130 g
-
vegetable oil35 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 g
Natrium
124.6 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
243.2 kJ /
58.1 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
2.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Palak Paneer
45min
Aubergine Bhurta
30min
Almond Vegetable Crumble
7u.
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1u. 35min
Bread stew with tomato and onion
Geen beoordelingen
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Coriander Chutney
5min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1u.
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Gazpacho
1u. 15min