Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon, Carrots and Beans
- ½ - 1 tsp cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2 mm)
- 250 g flat green beans, halved
Mango Sauce
- 250 g ripe mangoes, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g double cream
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2144 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Steamed Garlic Prawns
30min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Chicken Provencale
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min