![Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26809f50-756f-4cc5-b345-a055559425e8/Derivates/21ce4477-c68c-4094-8f95-770e33391ef1.jpg)
Compatibele versies
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
of butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1488 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Feta and Honey Cheesecakes
1hod.
Cod with citrus butter
50min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1hod.
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 Min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Ham and Mustard Toasts
3 Std.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min