Compatibele versies
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
of butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1488 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Seafood Stew with Rice
30 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Tuna Tapenade
5 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min